Strona główna » Recenzje
Kontakt
  • DDJ Partner sklep Superserie.pl
    NIP: 952-151-19-37

  • E-mail:sklep@superserie.pl
  • Telefon501 657 289
  • Godziny działania sklepuSklep stacjonarny:
    Warszawa Al. Gen. Chruściela 81
    UWAGA: skontaktuj się z nami tel. zanim przyjdziesz do sklepu /inaczej może być zamknięty.
    tel. 501 657 289
Chmura tagów
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
Opinia o produkcie
Użyteczne bitsy, mogą słuzyć by urozmaicić armię dark angels bądź fallen.
Ocena produktu 5/5
Informacje
  • Kill Team - nowa jakość zabawy figurkami Games Workshop

    Kill Team - nowa jakość zabawy figurkami Games Workshop

    Sytem gry Kill Team to istna rewolucja w zabawie figurkami Games Workshop. Zobacz więcej co czeka Cię w najbliższej przyszłości

  • Warhammer Quest 'Silver Tower' - nowa odsłona wspaniałej gry z 1995 roku!

    Warhammer Quest Silver Tower 


    Najnowsza gra wydana przez Games Workshop jest wznowieniem legendarnej już gry z 1995 roku 'Warhammer Quest'
    Zadanie jest dużym wyzwaniem - musisz tak pokierować swoim bohaterem (jednym z sześciu jacy są do wyboru) aby zinfiltrować tajemniczą upiorną Srebrną Wieżę i zebrać wszystkie części potężnego artefaktu / talizmanu.
  • Horus Heresy Betrayal at Calth - Herezja zawitała do SuperSerii!

    Podła i podstępna zdrada, która położyła cień na wielki projekt imperatora i jego Primarchów oraz pogrążyła 10 tyś. lat temu galaktykę na w krwawej wojnie domowej, której pokłosie obserwujemy po dziś dzień.
    A jak to się zaczęło? Całkiem niewinnie. 
Cennik
Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Recenzje

Citadel Pędzelek: Small Layer Brush

Citadel Pędzelek: Small Layer Brush

Ocena produktu 3/5

Pędzelek nie jest zły, lecz po czasie ma tendencję do rozwarstwiania się, są lepsze opcje w tym zakresie cenowym.

Autor recenzji: MiJ
Data napisania recenzji: 01-03-2021

Warhammer 40000 - figurki Ork Lootas & Burna Boyz

Figurki Ork Lootas & Burna Boyz

Ocena produktu 5/5

W grze jednostka bardzo użyteczna, w połączeniu ze strategemem grot shield można przysporzyć przeciwnikowi kłopoty. Jako modele warto pamiętać o tym, by nie przyklejać rąk do torsu przed malowaniem, bo…

Autor recenzji: MiJ
Data napisania recenzji: 01-03-2021

Warhammer 40000 - Ork Boyz

Warhammer 40000 - Ork Boyz

Ocena produktu 5/5

Standardowa piechota, niezbędnik dla gracza orków. Modele proste, wiele możliwości zbudowania.

Autor recenzji: MiJ
Data napisania recenzji: 01-03-2021

Władca Pierścieni -Winged Nazgul

Władca Pierścieni -Winged Nazgul

Ocena produktu 5/5

Produkt jest bardzo dobry, miałem dużą przyjemność w składaniu i malowaniu (nazgula) Więc polecam każdemu ten produkt ja jestem z niego zadowolony

Autor recenzji: Rafał
Data napisania recenzji: 16-11-2019

Figurka Beastmen Ghorgon / Cygor

Figurka Beastmen Ghorgon lub Cygor

Ocena produktu 1/5

Obawiam się że niestety nie warto. Lepiej zrobić taki model samemu. Naprawdę

Autor recenzji: Stanisław
Data napisania recenzji: 01-11-2019

Warhammer - figurki Empire State Troops

Warhammer - figurki Empire State Troops

Ocena produktu 5/5

Figurki są świetnej jakości, co prawda teraz w Warhammer age of sigmar już raczej tym nie zagrasz ale do 9th age świetnie się nadadzą jeżeli akurat kolekcjonujesz imperium. Cena wysoka, fakt, ale jak…

Autor recenzji: Stanisław
Data napisania recenzji: 01-11-2019

Figurki Primaris Infiltrators

Figurki Primaris Infiltrators

Ocena produktu 3/5

Szczerze mówiąc drogi a nie jest warty swojej ceny tak do końca. Kiedyś było lepiej.

Autor recenzji: Stanisław
Data napisania recenzji: 01-11-2019

Imperial Guard - figurki Cadian Shock Troops

Imperial Guard - figurki Cadian Shock Troops

Ocena produktu 5/5

To mój pierwszy zestaw jaki sobie kupiłem zaczunając zabawę z Młotkiem. Figurki prezentują się bardzo dobrze i z wygląda i jakościowo. Zdecydowanie polecam

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 14-03-2019

Walizka Citadel Skirmish Figure Case

Ocena produktu 5/5

Dzięki tej walizce nie boje się o modele podczas transportu. Informacja o pojemności 100 jednostek peichoty jest przesadzona.

Autor recenzji: Mariusz
Data napisania recenzji: 16-09-2018

Figurki Death Guard Plague Marines

Ocena produktu 5/5

Doskonały zestaw. Umożliwia sklejenie wielu ciekawych opcji niedostępnych w innych zestawach. Modele znacznie ładniejsze i bardziej zróżnicowane niż w podstawce.

Autor recenzji: Wojciech Gomoliński
Data napisania recenzji: 14-11-2017

Citadel Farbki warstwowe - seria Layer 2

Citadel Farbki warstwowe - seria Layer 2

Ocena produktu 5/5

Zawsze, od wielu już lat, przedkładałem farbki Citadel nad te od innych producentów i nigdy się nie zawiodłem, podczas, gdy z innymi producentami różnie to bywa. Layer to główna linia farbek dobrych do…

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 28-08-2017

Start Collecting! Space Marines - Figurki zestaw startowy

Ocena produktu 5/5

Zestaw bardzo atrakcyjny, zarówno jako początek nowej armii, lub by wzmocnić armię którą już posiadamy. Same figurki są niezrównane jakościowo, odlewy perfekcyjne i szczegółowe; ważnym atutem jest też…

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 28-08-2017

Imperial Guard - figurki Cadian Shock Troops

Imperial Guard - figurki Cadian Shock Troops

Ocena produktu 5/5

Moja opinia jest taka, że produkt jest dobry: jakościowo, cenowo i z wyglądu też jest dobry. Figurki są świetnej jakości, lecz żeby się dobrze bawić warto zakupić farbki zamieszczone na tyle pudełka i…

Autor recenzji: Rogal
Data napisania recenzji: 17-02-2017

Figurki Seraphon Skinks

Figurki Seraphon Skinks

Ocena produktu 4/5

Zaletą Skinków jest to że jest ich 24 w paczce :). Poza tym jeśli chodzi o same modele to są one ciekawe - małe jaszczurki uzbrojone w małe maczugi bądź włócznie oraz tarcze. Co mnie rozczarowało to ubogość…

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 11-08-2016

Farbki techniczne

Citadel Farbki Techniczne - seria Technical

Ocena produktu 5/5

Polecam blood for blood god. Jest to bardzo dobra farbka techniczna imitująca krew. Dość tania, bardzo dobrej jakości i świetnie wygląda. Można ja nakładać zarówno pędzlem (większe plamy i kałuże) jak…

Autor recenzji: Filip
Data napisania recenzji: 02-05-2016

Figurki Bolt Action Starter Army - American

Ocena produktu 5/5

Ciekawy zestaw, cena dość przystępna, jeśli ktoś chciałby stricte kompletną i gotową do gry armię to TO jest chyba najlepszą rzeczą jaką mógłby kupić.

Autor recenzji: KKM
Data napisania recenzji: 21-02-2016


01234
0
  • Figurka Tau KV128 Stormsurge

    Model ten jest najnowszym osiągnięciem technologi Tau. Ta kolosalna machina jest mobilną jednostką artyleryjską o olbrzymiej sile ognia.  Jej systemy bojowe są tak wszechtronne i zróżnicowane iż praktycznie zdolne są unicestwić każdy opancerzony cel. 
    406,00 zł
    szt.Do koszyka
  • Figurka Primaris Apothecary: Warhammer 40.000

    Funkcja Apothecary to jedna z najbardziej zaszczytnych ról w strukturach Space Marines, Dbają oni nie tylko o samopoczucie i sprawność bojową braci ale co ważniejsze odpowiedzialni się za odzyskanie genoziarna z ciał poległych wojowników.
    93,50 zł
    szt.Do koszyka
  • Figurki Adeptus Custodes Allarus Custodians

    Te wieloczęściowy plastikowy zestaw zawiera elementy niezbędne do złożenia 3-modelowej drużyny Allarus Custodians. Każdy z figurek ubrana jest w efektowną, zbroję Allusa Terminatora - zbroja pokryta jest drobno rzeźbionymi pieczęciami Imperatora, z Imperialnymi orłami, błyskawicami, kamieniami szlachetnymi i zdobieniami pokrywającymi każdą powierzchnię. Wojownicy uzbrojeni są w standardzie w castellan axe i granatniki umocowane na nadgarstku - każdy model może posiadać strażniczą włócznie (3 są w zestawie). W zestawie znajdują się również 4 sztylety wykonane z misericordii, z których 1 jest specjalną odmianą dla Kapitana.. W zestawie znajdują się 3 hełmy i 3 gołe głowy, z 4 piórami hełmowymi.
    129,00 zł121,90 zł
    szt.Do koszyka
  • Necromunda Van Saar Gang Cards

    Głęboko pod koszmarnymi, zanieczyszczonymi miastami Nekromundy, w pokręconych, mrocznych tunelach Uli, rywalizujące gangi walczą do gorzkiego końca o władzę, przetrwanie i honor dla swoich Domów.
    43,00 zł
  • Figurki Easy To Build: Stormcast Eternals Steelheart’s Champions

    Komplet tak zaprojektowany , aby początkujący hobbyści mogli montować swoje ulubione modele w jak najprostszy, a jednocześnie jest0 wystarczająco szczegółowy, aby mógł go docenić najbardziej wymagający weteran. To zestaw 3 łatwych do zbudowania figurek Stormcast Eternals Steelheart’s Champions. Modele wciśnij-wpasuj, bez kleju, są niezwykle proste do złożenia.
    73,00 zł
  • Figurka Stormcast Eternals: Lord-Arcanum on Tauralon

    Ci, którzy otrzymali od Sigmara rangę Lord-Arcanum, zyskali ją, posługując się nieokiełznanymi energiami w imię wolności. Są tacy, którzy opanowują planetę niebiańską, tak, że mogą astralnie wejść w eter, tę nie-przestrzeń, która leży pomiędzy domenami, aby tam tworzyć trwałe więzi z Tauralonami, kapryśnymi eterycznymi bestiami, które są szalenie niebezpieczne w walce. 

    332,00 zł
    szt.Do koszyka
  • Akcesoria: Citadel Basing Kit

    W tym zestawie znajdziesz idealne rozwiązanie dla swoich miniatur Citadel. Farby techniczne i tekstury, tufy trawy i ogromny asortyment czaszek - wszystkie są tutaj. w jednym komplecie!:
    143,00 zł
  • Warhammer 40,000 figurka Nexos

    Nexos posiada niezwykłe umiejętności taktyczne Kultów Genokradów. Jest strategiczną jednostką w twojej armii. Dzięki niemu będziesz mógł ponownie rozmieścić znaczniki Ambush, pozwalając ci skoczyć na wroga, a jest szansa, że dostaniesz dodatkowe punkty dowodzenia, dając jeszcze więcej opcji taktycznych!

    71,50 zł
    szt.Do koszyka
  • Daemnos of Slaanesh: figurka Infernal Enrapturess

    Infernal Enrapturess jest kluczową postacią wsparcia dla armii Slaanesha. Chociaż potrafią niszczyć wrogów w zasięgu za pomocą wybuchów dźwiękowych, ich siła leży w zestawie przydatnych umiejętności, bez względu na to, czy używasz ich w Warhammer 40 000, czy Warhammer Age of Sigmar. Łatwiej przywołać demony Slaanesha, podczas gdy psykerzy i czarownicy wroga znajdą zaklęcia rzucające lub wykorzystują swoje moce o ryzkując o wiele bardziej niż zazwyczaj.
    101,50 zł
    szt.Do koszyka
  • Lord of The Rings: figurki Theoden King of Rohan

    Chociaż czarodziej Saruman otruł jego umysł, Théoden został ostatecznie uwolniony przez Gandalfa. Po usłyszeniu wezwania Gondoru do pomocy, Théoden zbiera swoje siły, aby przygotować się do wojny i pędzi do Pelennoru w obronie swoich sojuszników. Chociaż bitwa ostatecznie pozbawi go życia, czyny dokonane na Pelennorze staną się legendą - być może nawet rywalizujące z osiągnięciami przodków Théodena.
    95,00 zł
    szt.Do koszyka
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności.

Link do POLITYKI PRYWATNOŚCI:
https://www.superserie.pl/polityka-prywatnosci-pm-2.html
Nie pokazuj więcej tego komunikatu